Matematik

retvinklede trekanter

18. december 2008 af detfedenavneroptaget (Slettet)

jeg har brug for lidt hjælp.

en retvinklet trekant har et areal på 4cm og en vinkel B=40grader

beregn sidelængderne?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. december 2008 af mathon

a*b = 8

a/b = sin(A)/sin(B)

ab = 8 = sin(A)/sin(B)b2

                                               b = ((sin(40°)/sin(50°))*8)0,5


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. december 2008 af himsen (Slettet)

Et areal på 4cm?? det holder vist ikke


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. december 2008 af mathon

#1 forudsætter,
at der med "areal på 4 cm" menes areal på 4 cm2
 


Skriv et svar til: retvinklede trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.