Matematik

Omskrivning

18. december 2008 af Thea15 (Slettet)

Hej

Jeg er lige ved at rette min SRP igennem,men der er en omskrivning jeg er lidt i tvivl om. Så jeg vil blive rigtig glad, hvis der er nogen der kan fortælle mig om det er rigtigt, og hvad det er der sker :)

Omskrivningen ser således ud:

√((1/4)·((4k/m)-(τ2/m2) ) )=√((1/4)·-((τ2-4km)/m2 ))


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. december 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: Det er vist ikke korrekt. De to brøker skal have samme nævner for at kunne smække dem sammen:

4k/m - t^2 / m^2 = 4km/m^2 - t^2/m^2 = (4km-t^2)/m^2


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. december 2008 af ingerup (Slettet)

jeg søger nogle svar på on opgave matematik niveau f for struktør er der nogen de kan hjælpe mig


Svar #3
18. december 2008 af Thea15 (Slettet)

#1

Ja, det er jeg klar over. Mit spørgsmål går mere på om man kan omskrive (4km-t2)/m2 til -((τ2-4km)/m2 )) mht. fortegn?


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. december 2008 af Jerslev (Slettet)

#3: Åh, det lagde jeg ikke engang mærke til, at du hentød til...

Jo, det kan du sagtens. Det er bare at sætte (-1) udenfor parantes.


Skriv et svar til: Omskrivning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.