Debat

CHIKANE :( What to do

06. januar 2009 af desperate (Slettet)

Hej ..
Nogen der evt kan hjælpe mig .. Der er den her fyr, som har billeder af mig, og vi er nu blevet "fjender" eller hva man nu kan kalde det ..
Jeg snakker overhovedet ikk sammen med ham eller på anden måde har kontakt med ham ..
Mit problem(:s) er, at han nu har lagt dem ind på youtube som en sang ?

Hvad kan jeg gøre ???????????????????
er det muligt på nogen måde, at få fjernet hans "diasshow" m. sang fra youtube.. Hvem ka man kontakte , hvis de har en support side . Det skal så lige nævnes, at jeg ikke selv har nogen bruger derinde ..
Jeg vil gerne at det på en måde helt bliver fjernet derindefra .. hvad skal mine billeder lave på off. hjemmesider ..

Jeg har meget brug for hjælp ... :(


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. januar 2009 af Dota (Slettet)

Meld ham til politiet... Han må vist ikke lægge sådanne billeder ind uden din tilladelse.. Eller du kan i hvert fald true ham med det...!

Ellers så skriv en klage ind til you tube evt.


Svar #2
06. januar 2009 af desperate (Slettet)

Jeg kan desværre ikke melde ham til politiet .. grundet nationalitet osv. Men det går mig virkelig på ..

Ved du om jeg skal oprette mig som bruger for at kunne skrive ind til dem ?


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. januar 2009 af o1-studie (Slettet)

Prøv at smutte ind på youtube for selv at undersøge det nærmere :)
Der er vel ikke andet for.


Svar #4
06. januar 2009 af desperate (Slettet)

var jeg også i gang med , men synes siden er forvirrende og uoverskuelig med mindre man kun skal høre musik ...
men jeg gik ind på den som hedder help i øverste højre hjørne.. der er bare ikk rigtgi noget, for man kommer til at søge på nettet, når man søger på fx. harassment eller complainment.. Derefter har jeg også prøvet under Generel Help Center , men forgæves .. :S

Nogen erfarne youtube-brugere evt ? :S

Fortsætter stadig søgningen i mens, hvis der er nogen, der nu finder noget, eller kan hjælpe ..

Tak ..


Svar #5
06. januar 2009 af desperate (Slettet)

*nogle


Brugbart svar (1)

Svar #6
06. januar 2009 af Danielras (Slettet)

http://www.google.com/support/youtube/bin/request.py?contact_type=policy&submit=Continue


Svar #7
06. januar 2009 af desperate (Slettet)

100 tak ..

når man går videre derfra og vælger report abuse, skal man oprette bruger ..

så jeg skal vel ha lavet en bruger derinde for at kunne kontakte dem ?


Brugbart svar (1)

Svar #8
06. januar 2009 af Danielras (Slettet)

Ja


Svar #9
06. januar 2009 af desperate (Slettet)

Mm , =/

Okay , så må jeg gøre det .. men også i et anonymt navn . Håber bare det stadig bliver taget seriøst , for jeg ka ikk gøre det i mit rigtige navn , hvis han nu går hen og opdager det :(


Brugbart svar (1)

Svar #10
06. januar 2009 af Danielras (Slettet)

Du kan jo evt. bede dem om ikke at fortælle ham hvem der har klaget over videoen. Tror jeg nu ikke de gør anyway, og det virker måske også lidt logisk at det er dig hvis du er den eneste som optræder i den.


Brugbart svar (1)

Svar #11
06. januar 2009 af klotte (Slettet)

Hvorfor kan du ikke politianmelde ham pga nationalitet. Uanset hvilken nationalitet man har skal man da ikke lave chikane. Dansk politi samarbejder  med udenlandsk politi. Hvor svært kan det være ?


Svar #12
07. januar 2009 af desperate (Slettet)

ok , det lyder måske barnligt .. men ja . Jeg står alene med det , og vil ikk rigtig snakke med nogen jeg kender om det , for det vil nok også føre til flere problemer .. =/

# 10 .. Ja , der er kun os to i den video , så ja .. Han finder nok ud af det .

#11 yea , I know .. Men jeg ved ikk rigtig om jeg får flere problemer pga. det .. =/

Men her er et mit dilemma .. Egentli har jeg jo ikk kontakt med ham .. Jeg har slettet den mail jeg havde, men han kan dog skrive til min skolemail,.. altså den jeg har gennem mit gymnasie .. Her har jeg så tilføjet ham på blokkerede mails ..
han sendte så en mail til den hvori han skrev at nu lå alle mine billeder altså på youtube ..
Jeg troede i starten ikk på det , for hallo , hvem kan finde på at gøre sådan noget .. Men tog fejl , for jeg fandt dem :'(

Jeg ved ikk , om jeg egentlig burde reagerer ved at oprette en bruger på youtube og klage . Eller skal lade som ingenting , da hans mails jo ryger i uønsket mails .. :S

Vil gerne høre jeres meninger om det .. Skal jeg reagere , eller lade være.. hvorfor /hvorfor ikke .. vil gerne høre om jeres meninger, da jeg så også ser det fra et andet synspunkt .. 


Brugbart svar (1)

Svar #13
07. januar 2009 af TheRose (Slettet)

 Selvfølgelig skal du da reagere, hvis han har billeder af dig i en video uden din tilladelse :/


Brugbart svar (1)

Svar #14
07. januar 2009 af cepta (Slettet)

Jeg tror jeg har på fornemmelsen hvilken sang du taler om, men lad det nu ligge.

Det er absolut ikke acceptabelt, og du skal heller ikke finde dig idet. Jeg synes du bør lytte til de råd folk herinde har givet dig.


Brugbart svar (1)

Svar #15
18. januar 2009 af Vpigen (Slettet)

Det samme her! Hvis jeg var dig ville jeg melde det, men siden du ikke vil det, er det vigtigt at kunne betro sig til nogen. Du siger du er alene om det, måske kender du en veninde/dine forældre der vil hjælpe dig? En du rigtig stoler på denne gang. Det lyder måske ikke helt rart at få forældre blandet ind i det her, men det kan helt sikkert hjælpe. Håber du finder ud af det!


Skriv et svar til: CHIKANE :( What to do

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.