Matematik

Diff. kvotienter

07. januar 2009 af 9200 (Slettet)

Jeg har brug for metoden til udregnelse af det her.

Jeg har ikke reglerne for hvordan man skal diff. sådanne udtryk.

fx.

f(x)=sinx+cosx+tanx

h(x) = sin(πx)

g(x)=1/2sin(2x+(π/6)

Det er bl.a. ovenstående.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Du burde kunne slå op i din bog, hvordan de trigonometriske funktioner skal differentieres. I g(x) skal du desuden bruge metoden for en sammensat funktion.


Svar #2
07. januar 2009 af 9200 (Slettet)

Det var du hurtig til :)

Tak skal du have, jeg prøver. (Det er blot fordi jeg ikke var i skole til dagens mat. undervisning)


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. januar 2009 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/113730


Svar #4
07. januar 2009 af 9200 (Slettet)

#3 Tak skal du have :)

Godt skema


Skriv et svar til: Diff. kvotienter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.