Matematik

Hjælp hjælp hjælp!!

07. januar 2009 af 4v4 (Slettet)

Har, virkelig brug for hjælp til denne opgaver

hvordan regner man denne her for exempel:

a Y= 12
___
X


så jeg kan tegne den i koordinatsystem


_______________________
.x . 6 . -4 . 1/2 . 1 .
.
.Y .  .      .       .     .                   .
.__.___.____._____.____


Tegn i samme koordinatsystem


a Y= 12
___
X


b Y= 1
___
X


c Y= -12
___

X

d Y= -8
___
X

e Beskriv hvordan grafen ændrer sig når tælleren ændres.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2009 af NejTilSvampe

 er : 

a Y= 12
___
X

et forsøg på at lave en brøk streg ? isåfald please lad vær' det er umuligt at overskue. Jeg går ud fra at der skal stå: y=12/x  ...  hvis du vil have dine punkter i et koordinatsystem siger du bare  y = 12 / 6   y = 12 / -4  osv. osv.


Skriv et svar til: Hjælp hjælp hjælp!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.