Matematik

Stamfunktion

07. januar 2009 af asif (Slettet)

Jeg har denne funktion f(x) = 1/x +2x                  ,                 og punktet (1,7).

Jeg er kommet frem til at jeg skal bruge denne "formel" F(x) = ln(x) + c...

Er c = 2 og x = 1 ?

Jeg er meget forvirret!


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. januar 2009 af NejTilSvampe

 hvad er det du vil ? 


Svar #2
07. januar 2009 af asif (Slettet)

Finde stamfunktionen til funktionen når dens graf går gennem punktet (1,7)...


Brugbart svar (2)

Svar #3
07. januar 2009 af NejTilSvampe

 ah.  F(x)= ln(x) + x^2 +c 

ln(1) + 1^2 +c = 7   så isolerer du bare c så har du din stamfunktion


Svar #4
07. januar 2009 af asif (Slettet)

Aaaaaaaah, så var det bare fordi jeg ville have c til at være et bestemt tal.

Mange tak!


Skriv et svar til: Stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.