Matematik

haster

10. januar 2009 af ayahj (Slettet)

hej

vil spørge om denne ligning er rigitg bergnet!

a) 4x+6=3x+6 = 1x

b ) 2(x-3)=3(x+1) = -0,5


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2009 af ased (Slettet)

jaaa det er


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. januar 2009 af ased (Slettet)

undtagen den sidste


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. januar 2009 af ibibib (Slettet)

x = 0

x = -9


Skriv et svar til: haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.