Matematik

Differrentialligninger, er blank

14. januar 2009 af FO/DK (Slettet)

bestem til Differrentialligningen den løsning, hvis graf går gennem punktet P(1,4)

dy/dx +3y=20


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2009 af dnadan (Slettet)

dy/dx=-3y+20

Hertil findes en generel løsningsform, slå denne op i din bog(dette er en differentialligning af typen dy/dx=b-ay)


Svar #2
14. januar 2009 af FO/DK (Slettet)

jeg  kan ikk forstå det


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. januar 2009 af dnadan (Slettet)

dy/dx=b-ay har den generelle løsning:

y=b/a+c*e-ax, hvor du kender a og b og c er en integrationskonstant.


Skriv et svar til: Differrentialligninger, er blank

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.