Engelsk

Kort engelsk grammatik opgave

14. januar 2009 af frau-muller (Slettet)

Hejsa :)

Håber der er nogle der kan hjælpe mig lidt med denne grammatik opgave, da jeg ikke rigtig har nogen ide om hvordan jeg skal klare den?

a)

Angiv sætningsled i følgende sætning "Being an entrepreneur is all about having a passion"

b)

Angiv ordklaseer for hvert ord i følgende sætning "At the beginning you nuture the business"


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2009 af Scherz (Slettet)

1) Being an entrepreneur = subjekt
is = verballed
all about having a passion = subjektsprædikat

2) At = præposition.
the = artikel.
beginning = substantiv.
you = pronomen.
nuture = verbum.
the = artikel.
business = substantiv.


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. januar 2009 af Scherz (Slettet)

Opgave 1) laver du derfor ved at analysere sætningen: Du finder subjekt (grundled), verballed (udsagnsled), genstandsled (direkte objekt) osv. - det er disse, der er sætningsled. Det har du sikkert hørt om tidligere? :)

Opgave 2) er egentlig meget enkel, for hvis du ikke kender til ordklasserne selv, kan du slå dem op i en engelsk - dansk ordbog.


Svar #3
18. januar 2009 af frau-muller (Slettet)

Kanon :)

Mange mange tak for hjælpen..

Jo,grundled osv har jeg da hørt om før :)


Skriv et svar til: Kort engelsk grammatik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.