Matematik

Den sjove :)

15. januar 2009 af kimor (Slettet)

Har blot en lille gåde, til dem, som har lyst til lidt "ekstra" matematik.. :)

Moren er 21 år ældre end barnet. om 6 år vil moren være 5 gange så gammel som barnet, Men HVOR er faren?


Brugbart svar (3)

Svar #1
15. januar 2009 af o1-studie (Slettet)

Han er i Egypten


Brugbart svar (3)

Svar #2
15. januar 2009 af Daniel TA (Slettet)

Ude i køkkenet. Al den matematik kan gøre enhver mand sulten :P


Svar #3
15. januar 2009 af kimor (Slettet)

Haha.. gode bud, men desværre ikke korrekt.. Savner den matematiske begrundelse :)


Brugbart svar (1)

Svar #4
15. januar 2009 af Danielras (Slettet)

Haha.

Barnets alder er -3/4 år = 9 måneder, så svaret skulle vel ikke være at han er i seng med moren?


Brugbart svar (1)

Svar #5
15. januar 2009 af Danielras (Slettet)

"-3/4 år = -9 måneder"


Brugbart svar (1)

Svar #6
15. januar 2009 af Student2000 (Slettet)

 Han er vel død :b ?


Brugbart svar (1)

Svar #7
15. januar 2009 af Student2000 (Slettet)

 Ja, den opdagede jeg også lige :P


Svar #8
15. januar 2009 af kimor (Slettet)

Jaaa.

The baby is just about to be created! :D


Svar #9
15. januar 2009 af kimor (Slettet)

Jeg skylder en omgang.. hahah :D


Brugbart svar (3)

Svar #10
15. januar 2009 af Arctan (Slettet)

x = 21 + y

x + 6 = 5*(y + 6)

Ved subtraktion fås:

6 = 5y + 30 - 21 - y

⇔ 4y = -3

⇔ y = -(3/4) år = -9 måneder

  

Det afslører vist rimeligt godt, hvor faderen befinder sig.


Brugbart svar (1)

Svar #11
15. januar 2009 af Arctan (Slettet)

Jeg må være noget hurtigere på tasterne næste gang...


Brugbart svar (2)

Svar #12
15. januar 2009 af NejTilSvampe

 damer = tid * penge

tid = penge

damer = penge^2

penge = √ondskab

damer = ondskab

moren har jo tydligvis slagtet både far og søn!


Brugbart svar (0)

Svar #13
15. januar 2009 af Youngmann (Slettet)

ahahaha, kæft hvor den grineren. Den må jeg ku' udenad :)


Brugbart svar (2)

Svar #14
15. januar 2009 af Arctan (Slettet)

#1.

Øh?


Skriv et svar til: Den sjove :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.