Matematik

Differentialregning

20. januar 2009 af Bylov (Slettet)

hej er der nogle der kan hjælpe mig med at forstå denne ligning: (2cos(x+(h/2)sin(h/2))/(h) = cos(x+(h/2))(sin(h/2))/(h/2))....

jeg kan ikke se hvordan de kommer frem til det resultat???

På forhånd tak for hjælpen:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2009 af peter lind

Der divideres med 2 i tæller og nævner. Skrevet kort har du 2f(x,h)/h= f(x,h)/(h/2)


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. januar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

skal der ikke stå: (2cos(x+(h/2)sin(h/2))/(h/2)? Så står der 2cos(a)sin(b)-cos(a)sin(b)=cos(a)sin(b)


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. januar 2009 af richterklanen (Slettet)

Se vedhæftet fil.

Vedhæftet fil:Et eksempel.doc

Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.