Matematik

Uforståeligt

23. januar 2009 af Neu (Slettet)

Se vedhæftede link..

Jeg har lavet opgave a, men forstår ikke b'eren. Jeg skal finde højden fra c til siden AB, men den kan vel være alt muligt?? Eller hvad?

Er der nogle der vil hjælpe??

Vedhæftet fil: mat 8.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Din fil kan ikke åbnes!!


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. januar 2009 af Dynin (Slettet)

Tegner du højden for du en "ny" retvinklet trekant .......

hc=|AC|*sin(vinkel A)


Svar #3
23. januar 2009 af Neu (Slettet)

Heller ikke hvis du trykker på den der poppe ned? Hvor der står at internettet ikke vil åbne det pga. den sikkerhed?


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. januar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Nå, nu er er svaret på det, kan jeg se.


Svar #5
23. januar 2009 af Neu (Slettet)

Hvorfor er den

hc = |AC|*sin(vinkel A)


Brugbart svar (0)

Svar #6
23. januar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Det kan du garanteret se, hvis du tegner det op. Du ved jo, at sin(A)=hc(altså højden på siden C)/(længden af AC).


Svar #7
23. januar 2009 af Neu (Slettet)

Nåår, kan godt se det nu.

Tusinde gange tak!

:D


Skriv et svar til: Uforståeligt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.