Matematik

Projektion

23. januar 2009 af Hami-D (Slettet)

Hvordan skriver man b projiceret på a i TII ? 

Koordinaterne for vektorerne er a = (t, t+1) og b =( -t, t+1)

og jeg skal projicere b over på a.

t er desuden = 2.


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2009 af dnadan (Slettet)

Hvad er TII?


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. januar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Jeg kan fortælle, hvad projektionen er, den er A prik b, hvor b er en enhedsvektor i retning af b, hvor b er lig b/b. TII lyder som en Texas Instruments


Svar #3
23. januar 2009 af Hami-D (Slettet)

Har fundet ud af det for længe siden :D men ellers tak.


Skriv et svar til: Projektion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.