Matematik

mellemregning - skæring haster

25. januar 2009 af Tina17 (Slettet)

jeg skal finde skæringpunktet, hvor jeg sætter to funktioner lige med hinanden. er der nogle der hurtig gider give mig nogle mellemregninger. tak på forhånd:)

-5x+6,5= -1/12x+1


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2009 af mathon

-5x + 6,5= -1/12x + 1            gang med 12

-60x + 78= -x + 12


Skriv et svar til: mellemregning - skæring haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.