Tysk

sætnings analyse

25. januar 2009 af atm-girl (Slettet)

jeg har en sætning som skal oversættes til tysk, men først skal den analyseres, men er i tvivl.

Gabi bor nu sammen med sin mor og sin onkel.

udsagnsled = bor, grundled = Gabi, genstandsled = med sin mor og sin onkel ??? er det rigtigt..??

eller er det bare forholdsordled???

Hilsen

atm


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2009 af Julia :) (Slettet)

Gabi wohnt heute mit seiner Mutter und seinem Onkel.

Mor og onkel er genstandsled.


Svar #2
25. januar 2009 af atm-girl (Slettet)

hvad så med nu, sammen, med, sin, og???


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. januar 2009 af Julia :) (Slettet)

nu er et adverbium,

sammen er et adverbium,

med er en præposition (forholdsord),

sin er et pronomen og

& er en konjunktion


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. januar 2009 af Jekoa (Slettet)

Jetzt wohnt Gabi zusammen mit ihrer Mutter und ihrem Onkel...


Skriv et svar til: sætnings analyse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.