Matematik

stamfunktioner haster

27. januar 2009 af FO/DK (Slettet)

f(x)= 10x^4+1/x, x>0

bestem  den stamfunktion F til f der opfylder at F(1)=25


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2009 af NejTilSvampe

 F(x) = 2x^5 + ln(x) + k

25 = 2*1^5 + ln(1) + k

k = 25 - 2 - ln(1) = 23

2*x^5 + ln(1) + 23 = 25


Skriv et svar til: stamfunktioner haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.