Matematik

Isoler x

27. januar 2009 af rasmus-b (Slettet)

a/x + 2 = (1/x) -2


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2009 af straanger_2 (Slettet)

 x=(-a+1)/(4)


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. januar 2009 af juventuz (Slettet)

Mellemregninger til #1 

(a/x)+2=(1/x)-2
(a/x)+4=(1/x)
4=(1/x)-(a/x)
4=(1-a)/x
 

x=(1-a)/4
 


Skriv et svar til: Isoler x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.