Matematik

Intergral regning

01. februar 2009 af Cumano (Slettet)

For den tid T (minutter), der gå mellem, at en bil og den nærmest følgende bil passerer et bestemt sted på en bestemt motorvej, gælder følgende:
Sandsynligheden for, at T ligger i tidsintervallet [1;3], er arealet af den punktmængde der afgrænses af førsteaksen, linjerne med ligningerne x=1 og x=3 samt grafen for funktionen:

f(x)=6e^(-6x)

Bestem sandsynligheden for, at T ligger i [1;3]

jeg ved det er noget med at tage den bestemte integral med 1 og 3 som grænser. Men jeg er så hammer dårlig til det at jeg ikke kan finde ud af det.. Og det er forvirrer mig okay meget.!


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. februar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Ja du skal integrere, resultatet ligerr på knapt 2½ promille


Svar #2
01. februar 2009 af Cumano (Slettet)

Jamen hvordan kommer man frem til det? S13(fx(dx)) hvad skal der stå?


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. februar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

se vedhæftede fil

Vedhæftet fil:eller cirka 2.doc

Svar #4
01. februar 2009 af Cumano (Slettet)

Kan ikke åbne det :(


Brugbart svar (1)

Svar #5
01. februar 2009 af Dynin (Slettet)


Svar #6
01. februar 2009 af Cumano (Slettet)

Hmm okay er sandsynligheden så 0,002479 ? Og skal det være i %, så det skal ganges med 100.?


Brugbart svar (1)

Svar #7
01. februar 2009 af Dynin (Slettet)

ja ... som Erik skriver i #1 er det 2,5 promille = 0,25%


Svar #8
01. februar 2009 af Cumano (Slettet)

Okay tusind tak for hjælpen. :)


Skriv et svar til: Intergral regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.