Matematik

differentialkvotient?

01. februar 2009 af dipnchips (Slettet)

jeg har en opgave  som lyder:

hvis at d/dx(x/x+1)=d/dx(-1/x+1)

giv derefter en forklaring på dette, skønt x/x+1 ≠ -1/+1

- hvad er det jeg skal ? jeg forstår det overhovedet ikke

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2009 af Dynin (Slettet)

For x≠-1 viser du let at

Dermed er både x/(x+1) og -1/(x+1) stamfunktion til 1/(x+1)2 dvs. x/(x+1)=-1/(x+1)+k for et passende k ...................HINT prøv k=1


Svar #2
01. februar 2009 af dipnchips (Slettet)

Mange tak, det var en rigtig stor hjælp


Skriv et svar til: differentialkvotient?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.