Matematik

Isolering

03. februar 2009 af Natalie Dejabél (Slettet)

Har lidt problemer med denne isolering; 

a^85 = 24..

skal isolere a, så der kun står a, og ikke mere ? !


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: prøv at tage den 85. rod på hver side.


Svar #2
03. februar 2009 af Natalie Dejabél (Slettet)

Har ikke haft om rødder så ved lige ikke helt hvad du mener?


Svar #3
03. februar 2009 af Natalie Dejabél (Slettet)

er det så bare at a = 24..? !


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. februar 2009 af Ali-g-1989 (Slettet)

Tag 85 rod af 24, så har du isoleret a.
Gør følgende.

a^85 = 24

a = 85 rode af 24, er ensbetydende med.
85√a^85 = 85√24
på venstre side af lighedstegnet går 85 ud med 85. så har du a tilbage.
På højer siden får du 1,0381.

a = 1,0381


Skriv et svar til: Isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.