Matematik

Potensfunktion

03. februar 2009 af M-N (Slettet)

Heej !

Jeg er total matematik spasser , så har virkelig brug for hjælp ! :S

y  =  5 · x −0,3

Hvad er x når y = 0, 5 ?

Jeg vil helst gerne se udregningen , så jeg også lærer noget :D

- På forhånd tak ! :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2009 af peter lind

Du skal løse ligningen 0,5=5 · x −0,3 <-> 1= 10· x −0,3 Tager du logaritmen på begeg sider får du        0=log(10)-0,3· log(x) fortsæt selv herfra
 


Skriv et svar til: Potensfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.