Matematik

Ensvinklede trekanter

07. februar 2009 af Emilie911 (Slettet)

Jeg skal ud fra trekanten beregne a og c, men kan overhovedet ikke gennemskue det :(

Vedhæftet fil: Trekant.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2009 af ibibib (Slettet)

Forstørrelsesfaktoren/skalafaktoren er F = (5+2)/5 = 1,4.


Svar #2
07. februar 2009 af Emilie911 (Slettet)

hvad skal jeg så gøre med de 1,4?

a = (6: 1,4) = 4,29

c = ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. februar 2009 af ibibib (Slettet)

ja.

(c+1,5)/1,4 = c


Svar #4
07. februar 2009 af Emilie911 (Slettet)

okay mange tak..


Svar #5
07. februar 2009 af Emilie911 (Slettet)

men jeg kan ikke plusse c med 1,5 når jeg ikke kender c


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. februar 2009 af Isomorphician

Du skal isolere c i ligningen fra #3


Skriv et svar til: Ensvinklede trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.