Matematik

"b"

07. februar 2009 af Jeg-er-en-argurk (Slettet)

Om en trekant ABC oplyses, at vinkel A = 32,8grader, a=3,51 og c=5,72.

som vist på figuren er der to muligheden for formen af trekanten ABC.

Beregn for begge muligheder siden b.

Forstår ærlig talt slet ikke den her opgave :/.

Vedhæftet fil: 3003.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

prøv med cos-relationerne, denne her a2=b2+c2-2bc*cos(A). Så skal du bare finde b af ligningen.


Svar #2
07. februar 2009 af Jeg-er-en-argurk (Slettet)

Hvad menes der så med, der er to muligheder for formen (..) ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. februar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Der er sinusloven sin(A)/a = sin(B)/b = sin(C)/c prøv dig frem og læs om dem


Skriv et svar til: "b"

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.