Matematik

Om en Lineære funktion ..

18. februar 2009 af Anaa (Slettet)

Jeg har helt mistet tråden til at udregne dette..

opgaven lyder: om en lineære funktion oplyses det at, f(7) = -1 og f(-3) = 4

bestem en regneforskrift for f .

Nogen der eventuelt kunne hjælpe med dette ?

på forhånd tak .


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Har du selv noget bud? =)


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. februar 2009 af dnadan (Slettet)

Hint:

y=ax+b

og

a=(y2-y1)/(x2-x1) og b=y0-a*x0


Svar #3
18. februar 2009 af Anaa (Slettet)

AAAAAAAAAAAAH...  vent vent vent :D ..

det betyder mine punkter til at finde a og b er (7,-1) og ( -3, 4)  ??


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. februar 2009 af dnadan (Slettet)

Korrekt :-)


Skriv et svar til: Om en Lineære funktion ..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.