Matematik

reducering

21. februar 2009 af hjælp, tak :) (Slettet)

Hej!

Jeg ville være rigtig glad for lidt hjælp til disse opgaver:

a) Jeg skal reducere dette: a3- a2b
                                                 a2-2ab+ b2 = a2-a  har jeg fået det rigtige resultat?
 

b) Reducér udtrykket :   a-2 * b5 * a 5/3 = ?        ( der skulle være en brøkstreg imellem de to linjer)
                                          b1,5 * 3√4
 

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Det første a2*(a-b) og det næste (a-b)2, brug også reglen an*am=an+m i det nederste stykke


Svar #2
22. februar 2009 af hjælp, tak :) (Slettet)

Okay tak. Mht til det nederste stykke så har jeg prøvet det, men synes ikke jeg kan få en løsning?


Skriv et svar til: reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.