Matematik

Omskrivning af formel?

26. februar 2009 af FrkKira (Slettet)

Hvis nu jeg har en formel der hedder:  x = (a x b ) : 100

og jeg har x og a, men skal finde b ? Hvordan er det så jeg får vendt den ?

Det er vist længe siden, jeg har haft helt almindelig mat .. :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. februar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Du ganger først med 100 og får 100x=a*b, så deler du med a og får (100*x)/a = b


Svar #2
26. februar 2009 af FrkKira (Slettet)

Tak for det .. :)


Skriv et svar til: Omskrivning af formel?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.