Matematik

integral regning

02. marts 2009 af aiszaxs (Slettet)

Funktionen f er givet ved, at f(x) = 2x +1.
Bestem en regneforskrift for funktionen F(x), når følgende to
krav skal være opfyldt

a) F(x) = (stort tegn for integral regning)  f(x) dx

b) grafen for f går gennem (0,3)


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2009 af mathon

F(x) = ∫(2x+1)dx = x2 + x + k

.............

b) skal rettes til
grafen for F går gennem (0,3)


Skriv et svar til: integral regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.