Matematik

hjælp.

03. marts 2009 af katrine2438 (Slettet)

 hej,. 

kan simpelthen ikke finde ud af denne opg. håber der er nogen der har et forslag. 

opg: 

bestem ∫(e^x+6x^5-1)dx

på forhånd tak. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2009 af Becky4 (Slettet)

∫(ex + 6x5 -1)dx = ex + 6 * (1/6)x6 -1x + k = ex + x6 -x + k

En huske regel: ∫ xa dx = (1/a+1)* xa+1 


Svar #2
03. marts 2009 af katrine2438 (Slettet)

 mange tak :D


Skriv et svar til: hjælp.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.