Matematik

Forståelse/forklaring

03. marts 2009 af Jeg-er-en-argurk (Slettet)

Forstår slet ik den her opgave :/

givet f(x) = -x2+6x-3. Løs ligningen f(x) = 5
For hvilke værdier af tallet c har ligningen f(x)=x?
1) ingen løsninger?
2) en løsning?
3) netop to løsninger?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2009 af smukkedivadiva (Slettet)

altså . ved den første opg, skal du bare sætte 5 i stedet for f(x).. og løse ligningen, og dermed finde x..

ved næste opg. skal du bare gøre rede for c-værdien i ligningen.

er c-værdien negativ ? positiv? og hvad kan det have af betydning ?

thats it .. :D


Svar #2
03. marts 2009 af Jeg-er-en-argurk (Slettet)

Jamen, c er jo negativ i denne funktion? :P

Jeg må indrømme jeg slet ik forstår det med c, "tallet c har ligningen f(x)=x" ?


Skriv et svar til: Forståelse/forklaring

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.