Matematik

vejledende opgavesæt

04. marts 2009 af andersxx (Slettet)

godaften.

i et koordinatsystem er to vektorer a og b bestemt ved

a=(2,3) og b= (4,-1)

a) bestem arealet af det parallelogram, der udspændes af vektorerne a og b

b) bestem vinklen mellem vektorerne a og b

nogen der kan hjælpe

på forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2009 af peter lind

A=½|a×b|  = ½|a||b|sin(v) , v mellemliggende vinkel.


Skriv et svar til: vejledende opgavesæt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.