Matematik

Ligning - at isolere

06. marts 2009 af Kirstine-HD (Slettet)

Hej

Håber nogen kan hjælpe mig - det haster.

Jeg har 3 ligninger hvor jeg kender Q(x) og udfra det skal finde P(y).

Q=200-2*P

Q=25.000-400*P

Q=4.000-100*P

På forhånd tak.

Vh Kirstine


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. marts 2009 af Daniel TA (Slettet)

Hvad er x og y?


Svar #2
07. marts 2009 af Kirstine-HD (Slettet)

Q er det samme som x og P er det samme som y.

Men jeg har fundet ud af det ved hjælp fra en studiekammerat.

Men tak :)


Skriv et svar til: Ligning - at isolere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.