Matematik

funktion f

08. marts 2009 af nunu1989 (Slettet)

Hej

Hvordan angive man Dm(f) og Vm(f) og løse ligningen f(x) = 2

uden at kende en ligning for funktionen.. KUN figuren..


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2009 af Jerslev

#0: Har du mulighed for at uploade figuren?

f(x) = 2 betyder, at du skal finde y=2 og se hvornår din funktion får værdien y=2 og finde de tilhørende x-værdier.

- - -

mvh

Jerslev


Svar #2
08. marts 2009 af nunu1989 (Slettet)

Nej... figuren er fra MAT A3 s. 109  opgave 1133


Svar #3
08. marts 2009 af nunu1989 (Slettet)

f (x) = 2

x = -2 og x = 4


Skriv et svar til: funktion f

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.