Matematik

potensudvikling

11. marts 2009 af ibxi (Slettet)

Hej..

Er kørt fast.med denne her :

Y=b*xopløftet i a   P(70;5,9)   Q(20;1,5)  <=> x1=70 Y1=5,9 X2=20 Y2=1,5

er så er jeg gået sort...dårligt men det er sket

Nogen der kan hjælpe mig ud af denne her ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

skal du angive en foreskrift eller hvad ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. marts 2009 af Booklover (Slettet)

Ja, det ville være lidt nemmere, hvis du lige angav hvad det er du skal finde??


Svar #3
11. marts 2009 af ibxi (Slettet)

okay bestem a og b ud fra tallene ??

altså et menneske vejer 70 kg og skeletvægt er 5,9 kg

en hund 20 kg og skeletvægt 1,5 kg.

en elefant 787 kg det er opgaven


Skriv et svar til: potensudvikling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.