Matematik

mm til nm

11. marts 2009 af dkjatti (Slettet)

Er der nogle der vil forklare hvordan jeg kan få mm til nm?

Meget gerne med udregninger, da jeg skal vise hvordan jeg kom frem til det..


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2009 af Mango14 (Slettet)

nm=10-9m

10-9m= 10-6mm

må det være men jeg er ikke sikker. Men jeg er sikker på at nm= 10-9m

Håber du kan bruge det:)


Brugbart svar (1)

Svar #2
11. marts 2009 af dr. jones (Slettet)

nm er 10-9 m.

forholdet mellem mm og nm er 10-9 / 10-3 = 10-6

Dvs. du dividere mm med 10-6 for at for nm


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. marts 2009 af hell3417 (Slettet)

Nej, nej.. *gang* med 106 for at omregne mm til nm. Der er jo flere nm end mm på en længde.


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. marts 2009 af hell3417 (Slettet)

Hmm.. lidt mere forklaring:

1 mm = 1·10-3m =1·10-3·109·10-9m=1·10-3·109nm, så der ganges med 109.


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. marts 2009 af Svane- (Slettet)

her er lidt som nok også kan hjælpe dig...

http://da.wikipedia.org/wiki/Meter


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. marts 2009 af Svane- (Slettet)


Brugbart svar (1)

Svar #7
12. marts 2009 af dr. jones (Slettet)

#3 om jeg ganger med 106 eller dividerer med 10-6 er det samme.


Skriv et svar til: mm til nm

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.