Matematik

differentere

13. marts 2009 af biqqu (Slettet)

j har en opg de rlyder: Bestem xo, så f(x) = f '(xo), når

f(x)=x^2 <=> f'(x)=2x

er dette korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2009 af mathon

Ja

og

x2 - 2x = x(x-2) = 0


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. marts 2009 af Dynin (Slettet)

#0 for at "fluekneppe" så gælder der ikke biimplikation mellem f(x) og f'(x) ... der gælder kun ⇒


Svar #3
13. marts 2009 af biqqu (Slettet)

#1 er det en del af opgaven?


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. marts 2009 af mathon

#3

brug nulreglen...


Skriv et svar til: differentere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.