Matematik

Trigonometriske funktioner

17. marts 2009 af Hejhejhhx (Slettet)

Bestem tallet d:

f(x) = sin(x) + d

Ved en harmoniske svingning forstår vi en funktion, som kan fremstilles ved en forskrift af formen:

f(x) = a * sin(bx + c) + d

Skal jeg bruge denne - er helt lost, nogle der kan forklare ??


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. marts 2009 af mathon

f(x) = a * sin(bx + c) + d

er identisk med

f(x) = sin(x) + d
når
a=b=1
og
c=0


Svar #2
17. marts 2009 af Hejhejhhx (Slettet)

Og hvad så ? Hvad er tallet d ??


Skriv et svar til: Trigonometriske funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.