Engelsk

Hey alle. Er der ikke nogen som vil kigge på det her korte abstcrat jeg har lavet og rette det for fejl.

18. marts 2009 af kovalchukr (Slettet)

 Abstract
This project tries to explain how Queen Margrethe the first governs the ”Kalmarunionen” and investigate what happened after she died. My task where also to investigate how ”Christoffer of Bayern” govern the Kalmarunionen in the 1600 century. What happened? Where he a good or a bad leader? The final question where, For my information’s and pictures, I have used the library a lot. Primarily for books and lexicons. I have used the Internet for information and pictures, and finally I have taken lexicons in use. Primarily for information too. My conclusion is, that Queen Margrethe the first was a very good leader of the union. She created a very good environment and a good society for these 3 countries Denmark, Sweden and Norway. I Have also concluded, it is shown that Cristoffer of Bayern destroyed the union. He made some terrible choices and makes the union disappear.


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2009 af Isomorphician

Queen Margrethe the first = Queen Margrethe I

governs = governed

investigate = investigates

where also = was also

CofB govern = CofB governed

1600 century = 16th century

Where he = Was he

question where = question was

information's = information

is, that = is that

3 = three


Skriv et svar til: Hey alle. Er der ikke nogen som vil kigge på det her korte abstcrat jeg har lavet og rette det for fejl.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.