Matematik

andengradslignig

18. marts 2009 af micson (Slettet)

hey

ved ligningen:

3x^2 - (½ x) = ½

er

a = 3, b = ½, men c er 0

er c bare 0 er skal jeg omskrive ligningen til:

3x^2 - (½ x) - ½ = 0

og derved lade c blive = - ½

????


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2009 af peter lind

Det er korrekt at du skal omskrive ligningen, som du har gjort og at c=-½


Svar #2
18. marts 2009 af micson (Slettet)

takker


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. marts 2009 af ibibib (Slettet)

...men b = -½


Svar #4
18. marts 2009 af micson (Slettet)

nå ja :)


Skriv et svar til: andengradslignig

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.