Matematik

Reducering

19. marts 2009 af S0me0ne (Slettet)

Nogen der kan hjælpe med at reducere denne ligning, mest muligt :) ?

2x(x+y)-(x+y)^2

Mvh. Mark


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2009 af nmcaan (Slettet)

(x+y)(x-y)


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. marts 2009 af DeciMat (Slettet)

Du kunne bruge din viden om kvadratsætningerne ...

hvorefter det vil se sådan ud.

2x2+2xy - x2+y2+2xy

Nu burde det ikke være svært at komme videre,


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. marts 2009 af nmcaan (Slettet)

# 2

skal der ikke være en parentes ???   2x2+2xy-(x2+y2+2xy)


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. marts 2009 af dnadan (Slettet)

2x(x+y)-(x+y)^2

=

2x^2+2xy-(x^2+y^2+2xy)

=

2x^2+2xy-x^2-y^2-2xy

=

.....


Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.