Matematik

differentiabillitet ?????

23. marts 2009 af Maria1972 (Slettet)

jeg har fået spørgsmålet : gør rede for differentiabillite

hvad pokker skriver man til det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. marts 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Du skal starte med at tænke på funktioner. Lad os nøjes med funktioner af en reel variabel, altså, x er et reelt tal og f(x) = - et eller andet udtryk i x- for eksempel f(x) = 2x -. At en funktion er differentiabel betyder, at den har en differentialkvotient, det vil sige at grænseværdien Δf(x)/x for Δx→0 eksisterer. Jeg skriver lige noget på din mail også.


Svar #2
23. marts 2009 af Maria1972 (Slettet)

1000 tak du er en kanon hjælp!!!


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. marts 2009 af Darwin (Slettet)

#1.

....grænseværdien Δf(x)/Δx for Δx→0 eksisterer....


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. marts 2009 af Darwin (Slettet)

Definition: En funktion f siges at være differentiabel i punktet x0, når den er defineret i en omegn om x0, og der findes et tal α og en epsilonfunktion ε, således at det for tilvæksten Δf med udgangspunkt x0 gælder, at Δf(h) = αh + ε(h)h.


Skriv et svar til: differentiabillitet ?????

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.