Matematik

Hjælp!!!!

25. marts 2009 af Tullenulle (Slettet)

En eksponentielt aftagende funktion er givet ved f(t)=100*e^-0.2*t

a) Bestem halveringskonstanten.

hvordan gør jeg det er helt lost.


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

overvej din forkift i forhold til denne

y= b*a^x 

hvad svarer til a og hvordan finder man normalt halveringskonstanten hvis man kender a ?


Svar #2
25. marts 2009 af Tullenulle (Slettet)

a er vel = (1+r)^X men forstå stadig ikke hvordan jeg skal løse den


Skriv et svar til: Hjælp!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.