Matematik

Andengradspolynomium

31. marts 2009 af Jadwae (Slettet)

 Hej allesammen

Jeg skal skrive en rapport om andengradspolynomiet, og jeg kunne godt tænke mig at få lidt inspiration da jeg ikke ved hvordan jeg skal starte og slutte.


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. marts 2009 af Daniel TA (Slettet)

Forklar hvad et polynomium er, og så kan du se på special tilfældet; en andengradsligning. Så kan du se på løsninger til ax2+bx+c=0 og udlede den tilhørende formel. Du kan se på toppunkts-bestemmelse og hvad konstanterne har af betydning i ovenstående udtryk.


Svar #2
31. marts 2009 af Jadwae (Slettet)

 Hvad er det nu c bestemmer?


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. marts 2009 af richterklanen (Slettet)

Du kan f.eks. undersøge, hvad der for alle b gælder om toppunkterne af parablerne p(x) = 0,5x + bx + 1 .


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. marts 2009 af Darwin (Slettet)

#2.

Funktionsværdien i x=0. Grafisk vil (0,c) være skæringspunktet med y-aksen.


Skriv et svar til: Andengradspolynomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.