Matematik

hjælp

31. marts 2009 af asrtocamp (Slettet)

beregn:

m:2x+3y=4

l:-3x+1=5

skal man ikke bruge to ligninger med to ubekendte

jeg har nu siddet og prøvet alle mulige løsninger og mine tal går ikke op


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. marts 2009 af MarsDK (Slettet)

skal du finde x og y ? Eller skæring?

du bliver lige nødt til at sige hva opgaven går ud på ;)


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. marts 2009 af peter lind

Skal der i anden ligning ikke stå -3x+y=5

I så fald skal du gange ligning med 3 og trække den fra den første.

Ellers løs den anden med hensyn til x og sært resultatet ind i den første.


Svar #3
31. marts 2009 af asrtocamp (Slettet)

beregn koordinaterne til skæringspunktet mellen linjerne

jo der skal stå y istedet for 1


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.