Matematik

isoler

10. april 2009 af Limling (Slettet)

Hvordan isolerer jeg h?

opgaven lyder:

Af en rapport fra sundhedsstyrrelsen fremgår det at sammenhængen mellem husradonkoncentrationen og stueradonkoncentrationen i enfamilieshuse er givet ved

log(H)=0,227+0,922*log(S)

Hvor H er husradonkoncentrationen målt i Bq/m^3 og S er stueradonkoncentrationen målt i Bq/m^3

Bestem husradonkoncentrationen som funktion af stueradonkoncentrationen
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2009 af 215 (Slettet)

 hvad  er s ?


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. april 2009 af Daniel TA (Slettet)

 log(x)=y <=> x=10y


Svar #3
10. april 2009 af Limling (Slettet)

#"2:

bliver det så

H = log(1000,227) + 0,922 * log(S)

H= 0,227 + 0,992 * log(s) ?


Svar #4
10. april 2009 af Limling (Slettet)

Hov, jeg mener:

H = log(100,227) + log(100,922 * log (s) )

H= 0,227 + 0,992 * log(s)
 

H = 0,227 + log(S0,922)

eller er det helt forkert?


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. april 2009 af biqqu (Slettet)

log(H) = log(100,227) + log(S0.922) = log(100.227 *S0.922)


Svar #6
10. april 2009 af Limling (Slettet)

Er h så isoleret?? hmmm


Skriv et svar til: isoler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.