Matematik

Integral

11. april 2009 af michael1981 (Slettet)

Nogen der kan hjælpe med følgende f(x) = 10x / x2+1


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2009 af Exupery (Slettet)

∫10x/(x2+1)dx=∫10x*1/(x2+1)dx
 

u=x2+1

du/dx=2x

Kan du tage den herfra?


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. april 2009 af mathon

...og dermed

2xdx = du, u>1

∫10x/(x2+1)dx = 5•∫1/(x2+1)(2xdx) = 5•∫ (1/u)du og u>1
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. april 2009 af mathon

rettelse
u≥1


Skriv et svar til: Integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.