Matematik

HJÆLP TAK

12. april 2009 af SofiePandersen (Slettet)

I en abc-trekant er A 60% af C og B er 150% af A. Hvor stor er trekantens mindste vinkel?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2009 af Isomorphician

A = 0,6C

B = 1,5A = 1,5(0,6C) = 0,9C

Indsæt ovenstående i følgende ligning:

A + B + C = 180º


Skriv et svar til: HJÆLP TAK

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.