Matematik
Mat opg
21. november 2004 af
Kapi (Slettet)
Hej er der nogen, der vil hjælpe med denne opgave, så vil jeg blive super glad.
Bestem x0, så f´(x0)=a og angiv en ligning for tangenten i (x0,f(x0)). Det oplyses, at f3(1) = 2/3
1) a= -1
2) a= -1/2
3) a= 0
Bestem x0, så f´(x0)=a og angiv en ligning for tangenten i (x0,f(x0)). Det oplyses, at f3(1) = 2/3
1) a= -1
2) a= -1/2
3) a= 0
Skriv et svar til: Mat opg
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
