IT

Programering - Visual Basic - simpel lommeregner

13. april 2009 af gersvang (Slettet)

Hej allesammen.
Står og skal lave et en lommerenger i visual basic som eksamensprojekt...
Desværre har jeg ikke taget programering serøst i løbet af året og det har ikke interesseret mig overhovedet. Derfor er jeg fuldstændig blank ang hvordan det skal laves...
Er der nogen der har nogle links til gode hjemmesider der kunne indeholde guider og færdige opgaver jeg kunne kigge lidt på ?

tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. april 2009 af tveon (Slettet)

Første hit på Google "visual basic calculator": http://www.osix.net/modules/article/index.php?id=53

Og der var mange flere, men dem kan du selv kigge på. :)

Men nu er nok et godt tidspunkt at begynde at interessere sig for programmering, for noget kommer du helt sikkert til at lave selv.


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. april 2009 af Jehape (Slettet)

Øh lav, et tekst felt, som f.eks. hedder "tal1".

Lav et mere der hedder "tal2".

Lav et mere der heddet "resultat".

Lav så en knap hvor du skriver "+" på.

Doubel klik på den, (gå ind i dens kode), og skriv:

resultat.text = val(tal1.text) + val (tal2.text)

Lav så en knap hvor du skriver "*" eller bare "X" på.

Doubel klik på den, (gå ind i dens kode), og skriv:

resultat.text = val(tal1.text) * val (tal2.text)


Lav så en knap hvor du skriver "/" eller "Divider" på.

Doubel klik på den, (gå ind i dens kode), og skriv:

resultat.text = val(tal1.text) / val (tal2.text)
 

Lav så en knap hvor du skriver "-" eller "Minus" på.

Doubel klik på den, (gå ind i dens kode), og skriv:

resultat.text = val(tal1.text) - val (tal2.text)
 

Færdig! :P

Det var da ikke så svært xD


Skriv et svar til: Programering - Visual Basic - simpel lommeregner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.