Matematik

diff.

19. april 2009 af polakker89 (Slettet)

Hvordan diff. jeg følgende funkt.?

f(x) = x + 2sinx ?


Brugbart svar (2)

Svar #1
19. april 2009 af Daniel TA (Slettet)

d/dx [ f(x) + g(x) ] = d/dx f(x) + d/dx g(x)
Det er den regel du skal bruge, og så giver d/dx sin(x)=cos(x)
Du skal egentlig også bruge reglen:
d/dx c*f(x) = c* d/dx f(x), hvor c er en konstant.


Skriv et svar til: diff.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.