Matematik

m=k*d^2*h

21. april 2009 af glassgirl (Slettet)

Hej gutter. Jeg har fået en opgave der lyder:
 

"for mønter gælder følgende sammenhæng mellem vægten m (målt i gram), diameteren d (målt i mm) og tykkelsen h (målt i mm):

m=k*d^2*h

hvor k er et tal der afhænger af materialet.

danske ti-krone-mønter vejer 7,0 gram, har diameteren 23,35 mm, og tykkelsen 2,3 mm.

bestem tallet k for danske ti-krone-mønter"

er der nogen der kan forklare lidt om hvordan jeg klarer det her?


Brugbart svar (3)

Svar #1
21. april 2009 af mathon

m = k*d2*h

k = m/(h*d2)


Svar #2
21. april 2009 af glassgirl (Slettet)

tak


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. oktober 2012 af coolmille (Slettet)

hej 
hvad fik du resultatet til for har den samme og den driller mig?


Skriv et svar til: m=k*d^2*h

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.